Microsoft Flight Simulator için Top Gun: Maverick eklentisi hyayınlandı

Microsoft ve Asobo Studio, hem Tom Cruise filmine olan heyecanı artırmak hem de kullanıcılara ABD Donanması’nın gerçek dünyadaki uçuş eğitimini tattırmak için ücretsiz bir eklenti yayınladı.

F/A-18E Super Hornet savaş uçağı için bir “Maverick Edition” görünümüne sahip olacaksınız, ancak aynı zamanda bir uçak gemisine nasıl ineceğinizi, muharebe manevraları yapmayı ve alçak irtifadaki zorlu arazilerde gezinmeyi de öğreneceksiniz.

Üstelik oyunda daha fantastik bir unsur da var. Darkstar filminden, Mach 10’u itebilen ve 150.000 fitin üzerine çıkabilen kurgusal bir hipersonik uçağı uçuracaksınız -hatırlarsanız SR-71 Blackbird bile 85.000 fitin ötesinde sürekli uçuşu başaramamıştı. Bu, Dünya’yı stratosferden görmeye en yakın nokta olabilir ve kıtalar arası uçuşları önemsiz kılan hızlarda seyahat etmekten bahsetmiyorum bile.

Top Gun Maverick güncellemesi MFS için yayınlandı

Hem filmin hem de oyun eklentisinin gelmesi uzun zaman aldı. Top Gun: Maverick‘in ilk olarak Temmuz 2019’da piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak aksiyon dizisi çekimleri ve COVID-19 pandemisi sebebiyle Paramount 27 Mayıs karar verene kadar birçok kez ertelenme yaşandı.

Flight Simulator eklentisi filmle yakından bağlantılı olduğundan, Microsoft ve Asobo oyun içeriğini Kasım 2021’den bu aya erteledi. Flight Sim’in olağan sivil uçaklarının sınırlarının ötesine geçmek istediyseniz, her ikisinin de gecikeceğini söyleyebiliriz.

Elden Ring en çok oynanan oyun olabilecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar
Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!