Twitter'da gündem oldu: #ElifSariTutuklansin hikayesi yalan çıktı, çocuklara cinsel istismar için mi kull

Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken E.S. adlı kullanıcı, mesaj yoluyla yaptığı paylaşımda bebeğinin çıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını iddia etti. Bahsi geçen sosyal medya hesabının 'fake' olduğu ortaya çıktı.

Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken E.S. adlı kullanıcı, mesaj yoluyla yaptığı paylaşımda bebeğinin çıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını iddia etti. Ama fotoğraftaki kişinin aslında kendisi olmadığı ve yurtdışından bir kadının fotoğraflarını kullandığı ortaya çıktı.

 

Etiket Açıldı

Tepki çekmeye devam E.S. için Twitter’da tutuklanması için etiket açarak kampanya başlatıldı… 

E. S. isimli şahsın bebeğini istismar ettiği iddia ediliyordu. Fotoğraftaki kadın yabancı biri olduğu ortaya çıktı. Bu eylemin kim yada kimler tarafından yapıldığı ile ilgili bilgi henüz mevcut değil. 

 

Profilinde bir tanışma sitesi var!

Söz konusu hesaptaki fotoğrafları kullanan bir Twitter profilinde ise BayanlarlaTanis.com isimli bir tanışma sitesinin bulunduğu görülürken sitenin dolandırıcılık için kullanıldığı şüphesi mevcut. Bu linkin yönlendirdiği site olan Yasal-Ajans.com sitesinin 'domain'in 6 gün önce aktif edildiği ve bir jigolo sitesine ait olduğu ortaya çıktı.

Sosyal Medyada bir anda gündem olan ve kullanıcıların #ElifSariTutuklansin diyerek paylaşım yaptığı olayda yabancı bir kadının fotoğraflarını kullanarak dolandırıcılık ve çocuğa cinsel istismar pazarlığı yapıldığı iddiaları gündemde.

 

 

Instagram'da Elif Sarı, Twitterda Selin!

Elif Sarı isimli bir kadına ait olduğu iddia edilen fotoğrafların, Twitter'da Selin isimli başka bir hesaptan paylaşıldığı ve profillerinde benzer sitelerin olduğu dikkat çekti.

Profil silindi!

Gelen tepkiler ve dolandırıcılığın ortaya çıkması sonrası Twitter'daki Selin rumuzlu hesabın kapatıldığı ortaya çıktı. Mesajlarda konusu geçen 'bebeğin de şovun içinde var mı' ifadesinin gerçekleşip gerçekleşmediği ve bir çocuğa veya çocuklara bu hesap üzerinden cinsel istismar uygulanıp uygulanmadığı ise bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Herkes yanıldı, ABC yanılmadı: Elif Sarı hesabı 'fake' kullanıcısı erkek çıktı!

Gündem Haberleri

İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Esnafın 'Kurnazlık' oyunu Bakanlık tarafından bozuldu! Cezalar ardı ardına geliyor!
Ankara Emniyeti'nde yeni dönem başlıyor! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınmıştı!
Bakan Göktaş'tan başörtüsü ayrımcılığına tepki gecikmedi: "Bağnaz Zihniyet"