Miha Zajc, EURO 2024 Kadrosuna Alınmamasıyla İlgili Duygularını Paylaştı

Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc, EURO 2024 kadrosuna alınmamasının ardından sosyal medya hesabından hayal kırıklığını dile getirdi. Zajc, teknik ekibin kararına saygı duyduğunu belirtirken, futbolun kendisine birçok şey öğrettiğini vurguladı.

Fenerbahçe'nin Slovenya kökenli futbolcusu Miha Zajc, EURO 2024'te milli takım kadrosuna alınmamasıyla ilgili duygularını sosyal medya üzerinden paylaştı. Zajc, kararın ardından takımına ve geçmişe olan saygısını dile getirirken, geleceğe umutla bakmayı vurguladı.

Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc, EURO 2024 nihai kadrosuna alınmayınca sosyal medya hesabından hayal kırıklığını dile getirdi.

Oyuncu açıklamasında, "Son birkaç gün kolay olmadı. Böyle durumlarda sakin olmak ve sakin bir şekilde düşünmek önemli. Öncelikle, birlikte geçirdiğimiz tüm zamanlar için profesyonel ekibe teşekkür etmek istiyorum. Her şey her zaman yolunda gitmedi. Ancak güzel anıları gülümseyerek hatırlayacağım. Hayatımızda zor anlar ve kararlar da oldu. Ancak bu süreçte birbirimizden çok şey öğrendik.

Yazdıklarım, teknik ekibin kararına katıldığım anlamına gelmiyor. Başka bir seçim yapabilirdim ama bugün bu kararı kabul etmek önemli. Futbol bana bir şey öğrettiyse, birbirimizin kararlarına saygı duymayı öğretti. Kaybetmek bazı şeylerin değerini anlamak için gereklidir.

Şu anda nerede olduğumuzu, bu noktaya nasıl geldiğimizi hatırlatmak istiyorum. Sahip olduklarınızı hafife almayın. İlişkiler ve dostluklar hayatta fark yaratır.

Bu hikayenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ama şimdi yol ayrımındayız. Yine bir araya geleceğimize inanıyorum. Herkese teşekkür ederim ve Avrupa şampiyonasında başarılar dilerim." şeklinde ifadeler kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.