Milas’a yapılacak 15 spor tesisi için adım attı!

Muğla'nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü imzalandı! Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalanan bu protokol ile 15 spor tesisi için gereken adım atılmış oldu!

Muğla Valisi İdris Akbıyık ile İl Spor Toto Teşkilatı, Muğla'nın Milas Bölgesi'nde 15 spor merkezi kurulmasına yönelik protokol imzaladı.

Spor Toto Teşkilatı'nın Muğla'nın spor altyapısını güçlendirme çalışmaları kapsamında Milas Bölgesi'nde 10 spor merkezinin modernizasyonuna öncülük etti. . Muğla ile Muğla Valiliği arasına 5 yeni spor merkezi yapılması ve Vali İdris Akbıyık tarafından imzalanan protokolde, Muğla'nın spor altyapısının güçlendirilmesi için her türlü tedbirin alındığı ve Muğla'nın bunun için ideal şartlara sahip olduğu açıklandı. Doğası ve iklimi nedeniyle yıl boyunca pek çok sporun yapılabileceğini, Muğla'nın birçok ulusal ve uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaptığını, Muğla'nın sporda, spor turizminde de hak ettiği yerde olduğunu söyledi. çalışmalarıyla, yeni yatırımlarıyla ve gayrimenkul hareketleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı'na, Spor Toto Başkanı'na ve tüm önemli gençlik ve spor yatırımlarına teşekkür etti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti