Millet İttifakı liderleri oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber oyunu Arjantin İlkokulu'nda kullandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber oyunu Arjantin İlkokulu'nda kullandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdar'da kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oyunu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'ın Çankaya İlçesi'nde Arjantin İlköğretim Okulu'nda kullandı.Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra, CHP ve İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile birlikte kısa bir açıklama yaptı.

'MARTIN SONU BAHAR OLUR DİYORUZ'

Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Oyumuzu kullandık, hayırlı olsun diyoruz. İnşallah hiçbir olay olmadan vatandaşlarımız tercihlerini yapacaktır. Güzel bir hava gerçekten bir bahar var. İnşallah Martın sonu bahar olur diyoruz" dedi.

'İYİ BİR SONUÇ ÇIKACAK'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdar'da kullandı. Akşener sandıktan "İyi bir sonuç çıkacak" dedi. Meral Akşener Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyunu Beylerbeyi Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra dışarıda bekleyen basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Akşener, “Uzunca ve hareketli -tırnak içi hareketli- bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu seçimin Türkiye'ye hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. Türkiye iyi olacak. Üsküdar iyi olacak. İstanbul iyi olacak" dedi.Seçim sonuçlarını Ankara'da partisinin genel merkezinde takip edeceğini söyleyen Akşener'e bir basın mensubu “Sizce sandıktan ne çıkacak?" diye sordu. Akşener, "İyi bir sonuç çıkacak" şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”
“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”
"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor