Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Heimlich Manevrası ile Çocuğu Kurtardı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda, bir çocuğun boğazına şeker kaçmasıyla karşılaştı ve hemen müdahale ederek Heimlich manevrası uyguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları için katıldığı bir programa giderken, yolda kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını fark etti. Merak ederek aracını durduran Keleş, kalabalığın arasında nefes almakta güçlük çeken küçük bir çocuk olduğunu gördü. Durumu anlayan Keleş, hemen çocuğun yanına koştu. Boğazına şeker kaçan çocuğa Heimlich manevrası uygulayarak boğulmasını önleyen Keleş, çocuğun yeniden nefes almasını sağladı. Olay yerindeki vatandaşlar ve çocuğun ailesi, Prof. Dr. Erol Keleş'e minnettarlıklarını iletti.

Yaşanan olay sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Erol Keleş, "Bir doktor ve milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek, yanlarında olmak benim için büyük bir gurur. Bugün yaşananlar, insanların birbirine olan ihtiyacını ve insani değerlerin önemini bir kez daha hatırlattı. Allah'ın izniyle, çocuğumuz şu an sağlıklı ve güvende" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda Kargo Uçağı Acil İniş Yaptı: Facia Önlenerek Uçak Kurtarıldı
Takipçi Kazanmak Adına İnsanların Canına Kastetti!
İstanbul'un göbeğinde lüks konut projesine izin: 19 katlı projeye izin verildi
Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi