Milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman çeyrek finalde!

2024 Paris Olimpiyatları hızla devam ederken, kadınlar boks kategorisinde Türk rüzgarı esmeye devam ediyor. Bu alanda yarışan milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, rakibini yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

2024 Paris Olimpiyatları hızla devam ederken, kadınlar boks kategorisinde Türk rüzgarı esmeye devam ediyor. Bu alanda yarışan milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, Tunuslu rakibini yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Kahraman "Biz çalıştık, inandık ve performansımızla bunu maçlarda gösteriyoruz. Boks tek kişilik bir spor değil, ekip işi. Herkes bu ekibin bir parçası. Onlara teşekkür ederim. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah kadın boks olarak 4 tane altın madalya ile ülkemizi dönmeyi umuyoruz" dedi.

ESRA YILDIZ KAHRAMAN KİMDİR?

Esra Yıldız Kahraman, Türk boksör ve milli sporcu olarak tanınmaktadır. 1997 doğumlu olan Esra Yıldız, genç yaşlarından itibaren boks sporuna ilgi duymuş ve bu alanda başarılar elde etmiştir. Türkiye'yi uluslararası platformlarda temsil eden Yıldız, 2016 yılında düzenlenen Rio Olimpiyatları'nda mücadele etmiştir. 

Esra Yıldız, amatör boks kariyerinde çeşitli ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceler elde etmiş ve boks camiasında dikkat çeken isimlerden biri olmuştur. Özellikle kadın boksunda Türkiye'nin önde gelen sporcularından biri olarak kabul edilmektedir. 

Ayrıca, Esra Yıldız, 2024 Paris Olimpiyatları'nda da Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştır. Onun azmi ve başarısı, genç sporculara ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.