Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kemal'i ve Cumhuriyeti düşman ilan etti

AKP'nin Milli Eğitim Müdürleri, cumhuriyeti hedef alarak Osmanlı için "evet" oyu istedi. Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Denizli Şubesi, sosyal medya hesabından referandumla ilgili yaptığı paylaşımda Cumhuriyet...

AKP'nin Milli Eğitim Müdürleri, cumhuriyeti hedef alarak Osmanlı için "evet" oyu istedi. Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Denizli Şubesi, sosyal medya hesabından referandumla ilgili yaptığı paylaşımda Cumhuriyet düşmanlığı yaptığını belirttiği Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çamlıbel'in yanı sıra aynı paylaşımı yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazimlet Durmuş ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çamlıbel sosyal medya hesabından "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. Ya sandıkları patlatıp Osmanlı'nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri, 'Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakk'a götürür" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!