Milli güreşçi Taha Akgül ameliyat oldu

 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarını sürdüren ve antrenman sırasında omzundan sakatlanan milli güreşçi Taha Akgül, ameliyat oldu. Dün sabah yapılan operasyonun başarılı geçtiği ve 29 yaşındaki sporcunun...

 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarını sürdüren ve antrenman sırasında omzundan sakatlanan milli güreşçi Taha Akgül, ameliyat oldu. Dün sabah yapılan operasyonun başarılı geçtiği ve 29 yaşındaki sporcunun kısa sürede çalışmalarına devam edebileceği belirtildi.

Türkiye Güreş Federasyonu, milli güreşçi Taha Akgül'ün sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül dün (cuma) yapılan antrenman sırasında sakatlandı. Bu sabah (cumartesi) başarılı bir omuz ameliyatı geçiren milli güreşçimiz kısa bir süre içerisinde mindere dönerek olimpiyat hazırlıklarına devam edecek. Taha Akgül, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yine ülkemizi başarıyla temsil edecektir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm halkımızdan sporcumuzun en kısa sürede sağlığına kavuşması için dualarını bekliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı