Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi'ne Hazır!

Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi'nde İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan'la karşılaşacak. Oyuncular, hedeflerini açıkladı: "Misafir değil, kalıcı olmak için buradayız." Takım içi iletişim ve hazırlık maçlarıyla güçlendiklerini belirttiler.

Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi'nde mücadele edecek. İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan ile karşılaşacak olan takım, hedeflerini açıkladı. Oyuncular, güçlü iletişim ve hazırlık maçlarıyla başarıya odaklandıklarını dile getirdi. Misafir olmadıklarını, kalıcı bir iz bırakmak için sahada olacaklarını vurguladılar.

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi öncesi Milli Kadın Futbol Takımı oyuncuları, İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan ile karşılaşacaklarını belirtirken takımın hedefleri hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Emine Ecem Esen, C Ligi'nde gol yemeden lider olduklarını vurgulayarak, "C Ligi'nde belirlediğimiz hedefe ulaşarak görevimizi tamamladık. Aynı şekilde B Ligi'nde de hedeflerimiz var. Misafir değil, kalıcı olmak için buradayız." dedi. Rakiplere saygı duyduklarını belirten Esen, takımın gücünü bildiklerini ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi.

Narin Yakut, takımın B Ligi öncesi oynadığı hazırlık maçlarının önemine vurgu yaparak, "Hazırız ve nerede olduğumuzun bilincindeyiz. Hazırlık maçlarıyla eksikliklerimizi gördük ve tamamladık. Takım içi iletişim çok güçlü, hepimiz aynı heyecanı hissediyoruz." şeklinde konuştu.

Meryem Cennet Çal ise takımın B Ligi'nde başarı hedeflediğini ifade ederek, "Çok güzel bir aile ortamımız var ve bu sahaya yansıyor. Takım olma ruhu çok güçlü, başarı için hazırız." şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şahan Gökbakar art arda 3 derbi mesajı ile sosyal medyayı birbirine kattı!
Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor