Milli maç öncesi büyük provokasyon! Telegram’da ifşa edildil!

Kayseri’de taciz iddiaları ardından, mesajlaşma uygulaması olan Telegram'da ifşa! 3 milyon 313 bin 701 Suriyelinin hesabı ve pasaport bilgisi paylaşıldı. Bilgiler delil gibi! Son dakika gelişmeleri yaşandı!

Kayseri'deki taciz iddialarının ardından son dönemde yaşanan olaylar birçok ilde Suriyelilere yönelik saldırılarla provokasyona dönüştü.

MİLYONLARCA SURİYELİ BİLGİSİ AÇIKLANDI


Hükümete yakınlığıyla bilinen YeniŞafak'ın haberine göre, Suriyelilere yönelik provokatif eylemlere bir yenisi daha eklendi.

Suriye ve göçmen karşıtı gruplardan oluşan Telegram grubu, Hollanda ile Türkiye arasında oynanacak çeyrek final maçı öncesinde halk ayaklanması çağrısında bulundu. Irkçı grupların Türkiye'de yaşayan 3 milyon 313 bin 701 Suriyelinin pasaport ve adres bilgilerini Telegram mesajlaşma uygulaması üzerinden paylaştığı da ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Soruşturma yapılıyor" dışarıda Siber suçları önleme dairemiz, bugün "Ayaklanma #Türkiye" lakaplı bir sosyal medya hesabının "Sultanbeyli'de ayaklanmayı saat 19:00-20:00'da başlatacağız" mesajını paylaştığını gördü.

Yapılan incelemede sosyal medya hesabının yöneticisinin 14 yaşındaki E.P. olduğu ortaya çıktı. Karar verildi. Aynı hesaptan geçici koruma sağlanan Suriyelilerin kişisel verilerinin de paylaşıldığı anlaşıldı.

İstanbul Çocuk Şubesi, E.P. hakkında gerekli tedbirleri aldı.

Ülkemizi ortalığı kasıp kavurmak isteyenleri, çocukları provokasyon aracı olarak kullanmak isteyenleri birer birer tutuklayıp adalet önüne çıkaracağız.

Konu kapsamlı bir şekilde araştırılıyor."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.