Milli Piyango Genel Müdürü görevden alındı, yerine getirilen isim şaşırttı!

Hazine ve Maliye Bakanlığında Genel Müdür değişimi devam ediyor. Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak görevden alındı. Görevden alınan Muammer Çolak'ın yerine, Binali Yıldırım'ın eski müşaviri ve "Kumarın her türlüsü...

Hazine ve Maliye Bakanlığında Genel Müdür değişimi devam ediyor. Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak görevden alındı. Görevden alınan Muammer Çolak'ın yerine, Binali Yıldırım'ın eski müşaviri ve "Kumarın her türlüsü haramdır" diyen vaizin oğlu getirildi.

Milli Piyango İdaresinde Genel Müdür Muammer Çolak görevden alındı. Çolak'ın yerine Bekir Yunus Uçar atandı. Daha önce Binali Yıldırım'ın müşavirliğini de yürüten Yunus Uçar, Motosiklet Federasyonu Başkanlığı görevinde bulunuyordu. Uçar, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı da yapmıştı.

2000 yılında hayatını kaybeden Bekir Yunus Uçar'ın babası Timurtaş Uçar ise, "Din ayrı devlet ayrı sapıklığının cezasını çekiyoruz" diyerek, bürokratların hazineyi soyduklarını iddia etmiş, "Ey parlamento, ey Genelkurmay İslam'a dönün" diye seslenmişti. Oğul Yunus Uçar da sosyal medya hesabından bu açıklamaları paylaşınca tepki almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.