Milli Savunma Bakanlığı: "22 PKK/YPG Teröristi Operasyonla İmha Edildi!"

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda toplam 22 PKK/YPG mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlar sonucunda PKK/YPG mensubu toplam 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit edilen 21 PKK’lı teröristin yanı sıra, Suriye'nin kuzeyinde yer alan Fırat Kalkanı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin de etkisizleştirildiğini açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında, "Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek" ifadeleri yer aldı.

Bu gelişme, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, operasyonların sürdüğü alanlarda güvenlik önlemlerinin artırılacağı öngörülüyor. Güvenlik güçlerinin, terör unsurlarına karşı etkin mücadele yöntemleriyle operasyonlarına devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.