Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 2 PKK'lı terörist teslim oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 2 PKK'lı teröristin teslim olduğunu duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya beğeni yağdı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki bir barınma kampından kaçan 2 PKK'lı teröristin Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NIN AÇIKLAMASI

Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Pençe serisi operasyonları kapsamında terör örgütü PKK'nın inlerine yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sonucunda, örgüt mensuplarının kaçışları devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki bir barınma kampından kaçan 2 PKK'lı teröristin, güvenlik güçlerine teslim olduğu Habur'daki hudut karakolumuzda belirtildi. Açıklamada, "Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır." ifadeleri kullanıldı.

"TERÖRİSTLERİN TEK ÇIKIŞ YOLU..."

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaşımında yer alan "Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır." ifadeleri ise dikkat çekti. Teröristler için farklı bir yol olmadığının vurgulandığı bu açıklama sosyal medya platformunda beğeni yağmuruna tutuldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”