Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda birinci olan 25 yaşındaki milli sporcu Ferhat Satar, Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı olarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, şüpheli ölümle ilgili inceleme başlattı..

Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) sporcusu olarak katılan 25 yaşındaki Ferhat Satar, 80 kilogram sağ kol kategorisinde birincilik, 80 kilogram sol kol kategorisinde ise üçüncülük elde etmişti. Ancak, daha sonra Sakarya Nehri kenarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ferhat Satar'a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, şüpheli ölümle ilgili inceleme başlattı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) de Ferhat Satar'ın ölümüne ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Öğrencimiz ve bilek güreşi branşında birçok şampiyonluğu bulunan milli sporcumuz Ferhat Satar'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!
Ünlü Şarkıcı Sevgilisini Otel Koridorunda Sürükledi! Şiddete Hayır!
Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!
Ceylan Ertem'den; 'Köyde seks'!
Mele Mosso Cesur Sahne Tarzıyla Dillerde! Resmen Salladı!