Milli Takım Gündemi: Erol Erdal Alkan

Habertük gazetesi yazarı Atilla Türker'in A Milli Takım'a çağrılan Erol Erdal Alkan hakkında bir köşe yazısı kaleme aldı. Türker "Kim bu oyuncu?" diye merak ederek araştırma yaptı. İlginç bilgilere ulaştı. Erol Erdal 13...

Habertük gazetesi yazarı Atilla Türker'in A Milli Takım'a çağrılan Erol Erdal Alkan hakkında bir köşe yazısı kaleme aldı. Türker "Kim bu oyuncu?" diye merak ederek araştırma yaptı. İlginç bilgilere ulaştı. Erol Erdal 13 maçta 85 dakika forma giymişti ve menajerliğini Metin Korkmaz ile Özkan Doğan yapıyordu.
Türker bu bilgiler ışığında şu soruyu sordu: "Hangi özelliklerine bakarak bu oyuncuları milli takıma çağırdınız? Sakın ola bu bir oyuncunun fiyatını yükseltmek için oynanan bir oyun olmasın?"


DİLMEN VE DEMİRKOL SERT ELEŞTİRİ YAPTI
Geçen akşam oyanan milli maçın ardından Mehmet Demirkol ve Rıdvan Dilmen de Lucescu'nun Erol Erdal Alkan tercihi hakkında yorum yaptı.
Dilmen ,"Elazığ, Hatay, Kocaeli Birlik'te oynayamamış ve sonra Hollanda'ya gidip bu sezon 10-12 maç oynamış Erol Alkan'ı bir kere izleyip mi aldılar milli takıma? Kim izledi? Kim önerdi?" diye konuşurken ; Dermirkol da, "Erol Erdal'ın olayında yüzde yüz menajer manipülasyonu var" şeklinde yorum yaptı.


DAVA EDECEĞİM
Lucescu gündemi günlerdir meşgul eden bu konu hakkında "Yazıyı yazan gazeteciyi dava edeceğim" dedi.


'KURACAĞIM YENİ TAKIMDA BANA GENÇ YETENEK BİLDİRİN'
Lucescu yeni bir takım kuracağını ve genç yetenekleri aradığını belirterek milli takım hocalarıyla toplantı yaptı.Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Lucescu'yla Erol Erdal ile en az 3 kez birifing verdi. Abdullah Ercan, Erol Ercan ismini bildirdi.


ERCAN SAVUNMA YAPTI
Ercan ise bu konu hakkında ,“Bütün oyuncular hakında Lucescu ile toplantı yaptığımız da doğrudur. Oyuncuların kadroya çağırılıp çağırılmaması kararı teknik direktöründür. Tercih hocamızındır. Başka oyuncular için de kendisine bilgi verdik. Hocamız onları tercih etmedi. Mesela şu anda Ümit Milli Takım’da oynayan birkaç oyuncuyu da istedi ama Ümitlerin gruptaki iddiası devam ettiği için onlar şu anda A Milli Takım’da yer almıyor'' şeklinde açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"