Milli Takımda Emre Mor-Fatih Terim gerginliği

A Milli takımın genç yıldızlarından Emre Mor,Hırvatistan karşısında ilk 11'de başladı ve 84 dakikada sahada kaldı. İlk yarıda bazı etkili pozisyonlara giren Emre Mor ikinci yarıdaHırvatistan savunması arasında yalnız kalınca...

A Milli takımın genç yıldızlarından Emre Mor,Hırvatistan karşısında ilk 11'de başladı ve 84 dakikada sahada kaldı. İlk yarıda bazı etkili pozisyonlara giren Emre Mor ikinci yarıdaHırvatistan savunması arasında yalnız kalınca varlık gösteremedi.

EMRE MOR'DAN FATİH TERİM'E TEPKİ

Emre Mor, Hırvatistan maçında 84.dakikada oyundan alınmasına el kol hareketleri ile tepki gösterdi.ve tepki olarak kulübeye değil kenara kadar gelip yere oturdu. Emre'nin bu tepkisi üzerine 'Sakin ol' diyen Fatih Terim daha sonra genç futbolcuya kızarak soyunma odasına gönderdi.

TERİM OLAYA AÇIKLIK GETİRDİ

Terim maç sonrası yaptığı basın toplantısında, "Emre Mor bizim yaramaz çocuğumuz. Evladımız gibi bizim. Top alamamasıyla ilgili bir şey söyledi, Soyunma odasında konuşuruz dedim. Herhangi bir sıkıntı yok." dedi.

MORALİ BOZUKTU

Hırvatistan maçında 84. dakikada oyundan alınan Emre Mor, karşılaşma sonrası soyunma odasından morali bozuk şekilde ayrılırken Nuri, Çağlar ve Kaan ile birlikte kafileden ayrı olarak Almanya'ya gitti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaraylı taraftarlar takımlarına destek olmak için şarkılar söyledi!
La Liga tarihine geçti: Arda Güler 2 gol birden attı!
İsmail Kartal'dan Jose Mourinho'ya tepki
Okan Buruk açıklama yaptı: "Şampiyonluğumuzu ilan etmek için bekleyeceğiz"
Max Verstappen, F1 Emilia-Romagna Grand Prix'ini kazandı