Milli takımdan EURO 2024 mesaisi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, milli takıma davet edilen futbolcular, yarın saat 11.00'de Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, milli takıma davet edilen futbolcular, yarın saat 11.00'de Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecekler.

Milli takım, Macaristan mücadelesinin hazırlıklarına yarın saat 16.45'te yapacağı antrenmanla başlayacak. Hazırlıklarına Riva'da devam edecek olan ay-yıldızlılar, 21 Mart Perşembe günü saat 16.00'da özel uçakla Macaristan'a hareket edecekler.

Milli takım, maç öncesinde son antrenmanını günü TSİ 19.00'da mücadelenin oynanacağı Puskas Arena'da yürüyüş yaparak tamamlayacaklar. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve bir futbolcu, TSİ 19.30'da düzenlenecek basın toplantısında soruları yanıtlayacaklar.

AVUSTURYA MAÇININ HAZIRLIKLARI MACARİSTAN'DA

A Milli Takım, 22 Mart Cuma günü TSİ 22.45'te başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin ardından milli takım, Macaristan'da 3 günlük bir kamp yaparak Avusturya maçının hazırlıklarını gerçekleştirecek. Bu kamp sürecinde, takımın performansını artırmak ve taktiksel çalışmalarını tamamlamak için yoğun bir program izlenecek.

Milli takım, 25 Mart Pazartesi günü özel uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek ve aynı gün TSİ 19.00'da mücadelenin oynanacağı Ernst Happel Stadyumu'nda yürüyüş yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Vincenzo Montella ve bir futbolcu, TSİ 19.30'da basın toplantısı düzenleyecekler.

A Milli Takım, 26 Mart Salı günü TSİ 22.45'te oynanacak mücadelenin ardından özel uçakla İstanbul'a dönecekler. 

MAÇLAR İÇİN KADROYA DAVET EDİLENLER AÇIKLANDI

A Milli Futbol Takımı'nda Macaristan ve Avusturya ile oynanacak özel maçlar için kadroya davet edilenler şu şekilde:

Kaleci: Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Okan Kocuk (Yılport Samsunspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Panathinaikos), Cenk Özkacar (Valencia)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet: Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Abdülkadir Ömür (Hull City), Arda Güler (Real Madrid), Can Uzun (Nürnberg), Enes Ünal (Bournemouth), Kenan Yıldız (Juventus), Yusuf Yazıcı (Lille).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Yıl Daha!
Trabzonspor, Türkiye Kupası Finaline Yükseldi: Karagümrük'ü 4-0 Mağlup Etti!