Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu, VakıfBank'a geri döndü!

Derya Cebecioğlu, altyapısında yetiştiği VakıfBank Kadın Voleybol Takımı ile yeniden anlaşarak; kulübe geri döndü! Derya Cebecioğlu ilk burada oynamıştı! Daha sonra yollarını ayırdığı takıma tekrar gelme..

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, altyapı ekibinde antrenman yapan Derya Cebecioğlu'nu yeniden sözleşmeye imza attığını duyurdu. Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Japonya'nın Kurobe Aqua Fairies'inde kiralık olarak forma giyen milli golcünün, sezonun geri kalanında bir kez daha VakıfBank forması giyeceği duyuruldu.

VAKIFBANK KULÜBÜNE GERİ DÖNÜŞ!

Açıklamada görüşlerine yer verilen Derya Cebecioğlu, VakıfBank'a dönmekten mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "VakıfBank benim ailem. Bu yüzden geri döndüğüm için çok mutluyum. Japonya'da oynamak benim için deneyim oldu. . Farklı bir kültür ve oyun tarzıyla karşılaştım. VakıfBank'ın başarısı için ve sezonun geri kalanında mücadele edeceğim için heyecanlıyım.'' dedi.. Vakıfbank formasına yeniden dönme kararı ile öne çıkan kadın voleybol takımı oyuncusu Derya Cebecioğlu; Vakıfbank formasıyla da ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı