Milot Rashica'dan; "Hocamız yeni fikirler ve enerjiyle geldi"

Beşiktaşlı futbolcu Milot Rashica, Teknik Direktör Fernando Santos'un yeni fikirler ve farklı enerjiyle geldiğini söyledi. "Buna da ihtiyacımız var...

Beşiktaşlı futbolcu Milot Rashica, teknik direktör Fernando Santos'un yeni fikirlerle ve farklı bir enerjiyle geldiğini kaydederek, "Bizim de buna ihtiyacımız vardı. Herkes farklı tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Maç saat 11:00'de başlıyor ve 2. Golü atan Milot Rashica, maçın ardından açıklama yaptı. Rashica, Karagümrük karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Hepimiz elimizden geleni yaptık. 3 güzel gol attık. Sonuç olarak 3 puan aldık. - Taraftarımızı sevindirdik ama aynı zamanda hepimiz için çok önemli bir galibiyetti..

"ÖĞRETMENİMİZ YENİ FİKİRLERLE VE ENERJİYLE GELDİ"

Rashica, teknik direktör Fernando Santos'un takımına katıldıktan sonra her oyuncunun farklı tepkiler verdiğini kaydederek, şöyle konuştu: "Hocamız yeni fikirlerle ve farklı bir enerjiyle geldi. Bizim de buna ihtiyacımız vardı. Herkes farklı bir tepki gösterdi. İki ya da üç saat birlikte idman yaptık. Belki Bugün siz de görmüş olabilirsiniz. Bu tempomuza ve oyunumuza yansıdı. "Buna devam etmeliyiz" dedi.

"DOĞRU YOLDA İLERLİYORUZ"

Kosovalı futbolcu, genç oyuncu Semih Kılıçsoy ile uyumu hakkında ise şunları söyledi: "Bize sadece ikimiz değil, aslında takım yardımcı oluyor. Takım arkadaşlarımız bizi daha iyi hale getiriyor. Alıştırdığımız şeyleri yapıyoruz. Kale önünde daha iyi olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda işe yarıyor. Semih genç bir oyuncudur. Doğru yoldayız. "Bu yolda devam etmek istiyoruz." dedi.

"ÖĞRETMENİMİZİN FİKİRLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Santos ile ilgili görüşlerini dile getiren 27 yaşındaki futbolcu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Hocamızın tarzını hepimiz biliyoruz. Onların fikirleri var. Farklı düşünceleri var. Takımı var. Çalışıyor." Bu fikirleri bize yansıtmak için. Bize yardım etmeye çalışıyorlar. Daha önce gözlemledikleri detaylar var. Onlar üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca önümüzde zaman var. Daha da iyisini yapıyoruz.''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!
Fenerbahçe'den Dursun Özbek açıklaması!
Liverpool'da Arne Slot dönemi başlıyor
Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı!
Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"