Milyarlar New York'ta akıtıldı! Sokaklarda reklam kamyonetleri dolaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79. Genel Kurulu için ABD'de. New York'ta reklam kamyonetleri dolaşıyor; LED ekranlarda "Dünya beşten büyüktür" ve "Beşin Ötesinde: Herkes için küresel sistem oluşturulmalı" mesajları yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye gitti. New York'ta şehirde dolaşan reklam kamyonetleri, Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" ifadesiyle birlikte Türkiye'nin küresel rolünü vurgulayan mesajlar taşıyor. Bu kamyonlar, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından organize edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gitti. New York'ta bulunması nedeniyle şehirde reklam kamyonetleri dolaşmaya başladı. LED ekranlı bu kamyonetlerde Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" sözüyle birlikte "Beşin Ötesinde: Herkes için küresel sistem oluşturulmalı" ifadesi yer aldı. Diğer bir kamyonda ise Türkiye'nin insani yardım ve sürdürülebilir kalkınmadaki rolüne atıfta bulunarak "İnsani yardım ve sürdürülebilir kalkınmada bir ortak" yazısı görüldü.

Daha önceki ziyaretlerinde de benzer kamyonların kullanıldığı biliniyor ve bu kamyonların Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından organize edildiği öğrenildi. New York, Amerikan finans dünyasının merkezi ve global ticaretin önemli noktalarından biri olduğundan, bu tür reklamların yüksek maliyetlerle gerçekleştirilmesi dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.