Milyonlarca Vatandaş Sıra Beklerken 15 Kez Hacca Gitmiş

Düzce İlahiyat Fakültesi Dekanı İsmail Karagöz'ün Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki geçmişi ve emeklilik sonrası devam eden hac görevleri dikkat çekti. 15'ten fazla hac ve umreye katıldığı, on binlerce dolar harcırah aldığı belirtilirken, "Gülen Yapılanması ile iltisak" iddiaları da gündeme geldi.

Düzce İlahiyat Fakültesi Dekanı İsmail Karagöz'ün Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki kariyeri ve emeklilik sonrası hac görevleri, kamuoyunda tartışmalara yol açtı. 15'ten fazla hac ve umre görevine katıldığı ve bu süreçte on binlerce dolar harcırah aldığı belirtilen Karagöz, çeşitli iddialarla gündeme geldi.

Düzce İlahiyat Fakültesi Dekanı İsmail Karagöz'ün Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki geçmişi ve emeklilik sonrasındaki görevleri dikkat çekiyor. BirGün gazetesinden Mustafa Bildircin'in haberine göre, Karagöz, Diyanet'te görevli olduğu süre boyunca 15'ten fazla hac ve umre görevine katıldı. Bu süreçte on binlerce dolar harcırah aldığı belirtiliyor. Emekli olduktan sonra da Diyanet'in imkanlarından faydalanmaya devam eden Karagöz'ün, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın onayı ile hacca götürüldüğü öğrenildi.

Karagöz'ün Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yürüttüğü görevler arasında müfettişlik, iç denetim, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeliği ve Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı bulunuyor. Ayrıca, "Gülen Yapılanması ile iltisak" iddiaları bulunan birçok kişiyi referans göstererek kurtardığı ve Ali Erbaş'ın idari soruşturma geçirmesini engellediği öne sürülüyor. Bu durum, Karagöz'ün Diyanet'teki etkisini ve bağlantılarını sorgulatan iddialar arasında yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.