Milyonluk Tatil: Ultra Zenginler Gecelik 4 Milyon TL’yi Gözden Çıkardı!

Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu'nun danışmanı ve Forbes tarafından Maldivler’in önde gelen inşaat patronu olarak tanımlanan Janah, ada ülkesinde ve daha uzak bölgelerde birçok tatil köyü inşa etti.

Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu'nun danışmanı ve Forbes tarafından Maldivler’in önde gelen inşaat patronu olarak tanımlanan Janah, ada ülkesinde ve daha uzak bölgelerde birçok tatil köyü inşa etti. 14.000 metrekarelik Kudahithi Adası’nda, yılda sınırlı sayıda gece konaklama imkânı sunulacak ve rezervasyon yapmak isteyenler açık artırma yoluyla teklif verebilecek. Ünlüler ve ultra zenginler arasında popüler olan bu ada için şimdiden büyük bir ilgi oluşmuş durumda.

PAPARAZZILERE GIRIŞ YASAK

Mohamed Ali Janah, bu konseptin yeni denendiğini ve büyük ilgi gördüğünü belirtti. "Tamamen izole bir özel ada olarak hizmet sunacağız, yani orada sadece siz olacaksınız" diyen Janah, adanın mahremiyetine vurgu yaptı. Ayrıca, zengin misafirlerin kendi hizmetlilerini ve adanın restoranında yemek pişirecek özel personellerini getirebilecekleri de açıklandı.

ÜNLÜLER ARASINDA UZUN ZAMANDIR GÖZDE

Kudahithi Adası, daha önce de ünlüler arasında popülerdi. Örneğin, oyuncu Sophie Turner ve o dönemdeki erkek arkadaşı müzisyen Joe Jonas, 2018 yılında bu adayı kiralamış ve bir gece için 45.000 dolar (yaklaşık 1,53 milyon TL) ödemişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.