Mindhunter yeni sezon 5 yıl içinde çekilecek

Herkesin büyük bir merakla beklediği Netflix Mindhunter dizisi ne yazık ki iyi haberlerle gelemiyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

David Fincher tarafından yönetmenliği yapılan Netflix “Mindhunter” dizisi, 2017 yılında yayın hayatına başlamıştı. Hemen ardından son derece geniş bir hayran kitlesi yakalasa bile bu pek yeterli olmadı. Bazen dizinin yönetmenliğini de yapan David Fincher, iyi haberler veremeyeceğini söyledi. Ağustos 2019’da onayı verilen dizinin çekimleri için yeteri kadar izleyici kitlesi toplanamadığı ifade edildi.

Usta yönetmen David Fincher tarafından ifade edildiğine göre, bazen senaryoyu beğenmediği ve kendisinin müdahale etmek zorunda kaldığı söylendi. Sadece bu çekimleri tamamlamak için bile haftalık 90 saat çalışmak zorunda olduğunu ifade etti.

David Fincher’ın ilk Netflix filmi Mank, yine bu dizi ile aynı zamanlara denk geliyor. Love, Deaths and Robots gibi yapımlara da ev sahipliği yapacaklar. Normal şartlarda Mindhunter dizisine devam edeceklerdi. Fakat hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça pahalı bir dizi olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle izleyici kitlesinin yeterli düzeyde olması şart.

Bir Netflix sözcüsü tarafından ifade edildiğine göre; Mindhunter için önümüzdeki 5 senenin sözü verildiği söylendi. Yani dizinin yeni sezonu için en az 5 yıl beklenmesi gerekiyor. Bu durum, birçok kişi için rahatsız edici olabilir. Dizinin hayran kitlesi gerçekten de bu diziye büyük bağlılık taşıyor.

BiP, TV+ lifebox ve Hızlı Giriş Digicel ile 32 ülkeye açıldı

Netflix’in en başarılı dizileri arasında gösterilebilecek olan Mindhunter, daha yüksek bir izleyici sayısı yakalamalı. Aksi halde bu durum onu çok zor durumda bırakacak. Bu dizi ile alakalı siz ne düşünüyorsunuz?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar