Mini Etekli Fotoğrafları Çok Konuşulmuştu: Fidan Öğretmen Yine Gündem Olmayı Başardı!

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girmişti! Sosyal medya üzerinden çok fazla eleştiri alan ve büyük bir tartışma yaratan o öğretmen yine gündeme geldi! Sosyal medyayı yine saklamayı başardı! İşte o pozlar!

KPSS, ALES ve DGS derslerine mini etek ve dekolte kıyafetlerle katıldığı için son aylarda sosyal medyada adından söz ettiren Öğretmen Fidan epey gündem olmuştu!  Gelen eleştiri oklarına pozitif ve kapsayıcı tavrıyla da büyük beğeni topladı. O öğretmen imaj değişikliği yaptı!

GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRDİ; YİNE GÜNDEME GELDİ!

KPSS öğretmeni geçtiğimiz günlerde eski saçlarına veda ederek yeni bir imaja karar verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sık sık paylaşım yapan bir öğretmen yeni bir paylaşım yaptı. Bu pozlara beğeni ve yorum yağarken, sosyal medyayı ikiye bölen i pozlar kısa sürede de viral oldu.

Fidan A.; paylaştığı fotoğraflarla sosyal ağ kullanıcılarını iki farklı kutba ayırdı. Bazıları bir öğretmenin bu tür kıyafetlerle ders vermemesi gerektiğini savunurken, birçok kullanıcı da Fidan A'nın tarzının çok şık olduğunu ve öğretmenlik yapmasının onun bu şekilde giyinmesine engel olmadığını söylüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!