Miras Tartışması Kanlı Bitti: Seyit Aköz Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde miras yüzünden başlayan tartışma, Seyit Aköz'ün kardeşi Bayram Aköz ile kayınbiraderi Osman Arslan arasında bıçaklı kavgaya dönüştü. Osman Arslan, Seyit Aköz'ü göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde, 1105’inci sokakta miras meselesi yüzünden Seyit Aköz ile kardeşi Bayram Aköz arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmaya, kardeşler arasında uzun süredir süregelen bir husumeti desteklemek üzere kayınbiraderleri Osman Arslan da katıldı. 

Dün akşam saatlerinde, Osman Arslan'ın eşi Ayşegül Arslan ile Seyit Aköz'ün eşi Lale Aköz arasında sokakta bir çatışma yaşandı. İki kadın tartışmanın ardından evlerine döndü. Osman Arslan, eşi Ayşegül'ün yaşananları anlatmasının ardından Seyit Aköz'ü arayarak küfürlü bir dille tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Osman Arslan, evinden çıkarak Seyit Aköz’ün yanına gitti. Sokakta devam eden tartışma, bir bıçaklı kavgaya dönüştü. Osman Arslan, yanında bulunan bıçakla Seyit Aköz’ü göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Seyit Aköz, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerinde ekipler, Osman Arslan’ı kullandığı bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.