Mısır, çelik boru üreticisi arıyor...

Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’a ithalat talebi bırakan Mısırlı bir şirketi, çelik boru satın alacağını duyurdu.

Türkiye ile arasındaki hacmi 10 milyar dolara ulaşan Mısır, neredeyse her sektörden alım ilanlarını TurkishExporter’da yayınlamaya devam ediyor. Uzun bir aradan sonra iki ülke arasında yeniden bir büyükelçi atanması kararı ise bu ticari ilişkileri olumlu yönde etkiliyor.

İki ülke arasındaki bu olumlu gelişmeler devam ederken, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter ise Türkiye’deki ihracatçılara Mısır pazarının kapısını araladı. Gaz ve altyapı, makine ve ekipman ürünlerinin ticaretiyle ilgilenen Mısırlı bir şirket Türkiye’nin B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a bıraktığı ilanla, Türkiye’deki üreticilerden çelik boru satın alacağını duyurdu.

Mısırlı ithalatçının yayınladığı ihracat fırsatını görmek isteyen asansör ihracatçıları, Forie’de bir basic üyelik başlatıp ithalatçı firmanın detaylarına ulaşabilirler.

Mısır’a kolay ihracat

Forie tarafınca sunulan “Forie Databank” ile Türk üreticiler ve ihracatçılar artık Mısır pazarına daha kolay ve etkili bir şekilde buradan ulaşabiliyorlar. Bir ihracat adres bankası gibi hizmet veren Forie Databank ile Mısır’daki ithalatçılar, toptancılar ve perakendeciler potansiyel iş ortaklarına hızla erişim sağlıyor. Tarım makinelerinden, yapı ve inşaata kadar sayısız sektörü içinde bulunduran Forie Databank, Türk işletmelerinin Mısır pazarındaki fırsatları keşfetmelerine yardımcı oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek!
Halka arz rüzgarı duruluyor mu?
Konut satışları durdu, GYF’lere talep arttı!
Borsada tarihi bir rekor yaşandı! Hangi hisseler en çok kazandırdı?
Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu