Mısır'dan 'Mursi eceliyle ölmemiştir' diyen Erdoğan'a yanıt!

Mısır, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını kaybeden devrik lider Mursi ile ilgili 'Eceli ile ölmedi' açıklamasına yanıt verdi. Mısır açıklamasında

Mısır, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını kaybeden devrik lider Mursi ile ilgili 'Eceli ile ölmedi' açıklamasına yanıt verdi. Mısır açıklamasında Erdoğan'ın ifadeleri için sorumsuzluk dedi.

Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükrü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün mahkeme salonunda hayatını kaybeden eski cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile ilgili olarak "Eceliyle ölmemiştir, öldürülmüştür" açıklamasını eleştirdi.

'SORUMSUZ'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mahkeme salonunda hayatını kaybeden eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin ölümüne yönelik, "Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyorlar. Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" sözleri üzerine Mısır'dan açıklama geldi. Mısır, Erdoğan'ın açıklamasını 'sorumsuz' olarak niteledi.

Erdoğan dün Sancaktepe'deki konuşmasında "Muhammed Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpındı. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil, öldürülmüştür" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Biden ve Trump canlı olarak 7 Haziran’da ve 10 Eylül’de tartışacaklar
Bilal Bilici İYİ Parti’den istifa etme kararını duyurdu!
Fatih Portakal'dan Beklenmedik Görevden Alma İddiası: Kim Tehlike Altında?
Partilere verilen hazine yardımı kaldırılsın
Bahçeli bu kez neden “17-25 Aralık darbe girişimi”ne karşı?