Mısra Öz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yanıt: "Oğlum İçin de Aynı Söz Verilmişti"

Çorlu tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın vefatıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımına yanıt verdi.

Çorlu tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın vefatıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı paylaşımı yanıtladı. Öz, paylaşımında "Oğlum için de aynı sözü vermişti Sn. Cumhurbaşkanı…" ifadelerine yer verdi.

Narin Güran’ın ölümü, kamuoyunda büyük bir tepkiyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin’in kaybı üzerine yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına erişilen Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok" sözlerine yer verdi. Erdoğan, Narin’in katillerinin adalet önünde hesap vermesi için sürecin takipçisi olacağını da vurguladı.

Mısra Öz, Erdoğan’ın Narin’in vefatıyla ilgili sözlerini hatırlatarak, adalet arayışındaki duygularını dile getirmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.