'Miss Japan' krizi: Japonya güzeli Ukrayna doğumlu Carolina tacını bırakmak zorunda kaldı!

Miss Japonya Grand Prix 2024 güzellik yarışmasını Ukrayna doğumlu Carolina Shiino aldı. Shiino, evli bir kişiyle ilişki yaşıyormuş! Haberin yayılmasıyla tacını bıraktı! Shiino, hayranlarından ve kamuoyundan özür diledi. 'Japonya Güzeli' unvanının bu sene boş kalıyor!

Miss Japan Grand Prix 2024 ve 'Miss Japan Unvanını 26 yaşındaki Ukrayna doğumlu model; Carolina Shino almıştı. Tacın güzele gitmesi tartışmalara neden oldu. Japonya, Carolina'nın Japon güzellik anlayışını temsil etmediğini savunanlar ile onun taç giyme törenini memnuniyetle karşılayanlar arasında tam olarak ikiye bölündü.

5 yaşında Japonya'ya gelen ve burada yaşayan Carolina, 2022 yılında Japon vatandaşı oldu. Carolina, Japon gibi görünmese de özünde Japon olduğunu belirten açıklamalar da yaptı. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: JAPONYA GÜZELİ UKRAYNA ASILLI CAROLİNE OLDU!

Tartışmalar devam ederken Shukan Bunshun Viikkoleht'te modelin evli bir adamla ilişkisi olduğu haberi de ortaya çıktı. Geçen haftaki habere tepki gösteren gösteri organizatörleri, kişinin evli olduğunu bilmediklerini söyleyerek Shiino'yı savundu.

Ancak organizatörler, haberin yayınlanmasının ardından Shiino'nın bu kişinin evliliği ve eşi hakkında bilgisi olduğunu itiraf ettiğini açıkladı. Söz konusu haberde bu kişinin doktor ve evli bir influencer olduğu bilgisi yer alıyordu.

Miss Japan Derneği, web sitesinde Miss Japan'ın unvanından vazgeçme talebinin kabul edildiğini duyurdu. Dernek yaptığı açıklamada böyle bir durumun toplum açısından sorunlara yol açtığını itiraf etti.

Carolina'nın yanlış beyandan dolayı özür dilediğini açıklayan federasyon, organizatörlerin de modelin istifasını kabul ettiğini söyledi. Haberin ardından Shiino, habere tepki olarak korku ve panik içinde hareket ettiğini söyleyerek hayranlarından ve halktan özür diledi.

Carolina Shiino: "Yarattığım büyük beladan ve beni destekleyenleri yanılttığım için çok üzgünüm" dedi.

Öte ikinci olmasına rağmen Miss Japan unvanı yılın geri kalanında boş kalacak ve ikinciye birincilik ünvanı verilemeyecek!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Vladimir Putin, Rusya Savunma Bakanı Şoygu'yu görevden aldı
İran'da Kadın Cinayetleri: Artan Vakalar Endişe Verici
Namur'da Göstericiler İsrail'e Silah Satışını Protesto Etti
ABD Dışişleri Bakanı: İsrail'in Gazze'deki Sivil Koruma Planı Yetersiz
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki Operasyonları Hakkında Açıklama Yaptı