"MİT TIR'ları olayındaki haber kaynaklarıyla beni tanıştıran Vali Coş''

17-25 Aralık sürecinde yaptığı yolsuzluk haberler ile tanınan ve MİT TIR'ları ile ilgili yaptığı haberlerln ardından Radikal Gazetesi'nin işine son verdiği gazeteci Fatih Yağmur kendisine yapılan 'FETÖ'cü suçlamalarının...

17-25 Aralık sürecinde yaptığı yolsuzluk haberler ile tanınan ve MİT TIR'ları ile ilgili yaptığı haberlerln ardından Radikal Gazetesi'nin işine son verdiği gazeteci Fatih Yağmur kendisine yapılan 'FETÖ'cü suçlamalarının ardından 'deyim yerindeyse' patladı. 

Yaptığı "MİT TIR'ları" haberiyle adından söz ettiren ve hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur, MİT TIR'ları ile ilgili haber kaynağının, dönemin Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olduğunu iddia etti.

A Haber'de canlı yayına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur'u "paralel polislerle irtibatlı" olmakla suçladı.

İSYAN ETTİ
Yaptığı "MİT TIR'ları" haberi ile adından oldukça söz ettiren Fatih Yağmur, Gökçek'in bu suçlamaları üzerine Twitter'dan isyan ederek "2 yıldan fazla süredir konuşmak istemedim. Ama tak etti artık. Tır olayındaki haber kaynaklarıyla beni tanıştıran Vali Coş'tur. Yeter ulan. Kaldıracak gücüm kalmadı. Yapmadığım şeyi yaptım. Telefon trafiğime de baksınlar Vali Coş'u göreceksiniz." diye yazdı.

BANA KEFİL OLDU

Yağmur Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda MİT TIR'ları hakkında yaptığı haberlerde kaynaklarını ile irtibatını o dönem Adana Valisi olan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un sağladığını öne sürdü. Yağmur, Hüseyin Avni Coş'un kendisine kefil olarak Adana Emniyeti yetkilileri ile tanıştırdığını iddia etti.

'TELEFON TRAFİĞİME BAKSINLAR VALİ COŞ'U GÖRECEKSİNİZ'

'Merdivenaltı'ndan Suriye'ye füze başlığı adlı haberde adını kullanmadığı yetkilinin Vali Coş olduğunu açıklayan Yağmur,  "Kaldıracak gücüm kalmadı. Yapmadığım şeyi yaptım. Telefon trafiğime de baksınlar Vali Coş'u göreceksiniz " dedi.

İşte Fatih Yağmur'un çok konuşulacak iddiaları; 

Hüseyin Avni Coş 15 Temmuz'un ardından silahla poz vererek idam çağrısında bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
Kayseri, ünlü peyniri artık yerli olarak üreterek İtalya'ya rakip olacak!
20 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları