MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçından sonra final sevinci..

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda MKE Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti! 3-1 yenerek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda MKE Ankaragücü, evinde Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Maç Eryaman Stadı'nda oynandı.

Hem ligde, hem de kupada golleri olduğunu vurgulayan Emre Belözoğlu, şöyle konuştu: "Güçlü bir oyuncu grubum var. Net bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu sonuç doğru bir oyundu. Kupa şampiyonu Ankaragücü ve biz o mirasa sahip bir takımız. Kupada sonuna kadar devam etmek istiyoruz. "Oyuncularım beraberlik olmasına rağmen oyunu durdurmadı." dedi.

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMELER"

Fenerbahce'li oyuncular Mert Hakan Yandaş ve Lincoln Henrique'ın gündemlerinde olup olmadığı sorulduğunda Belözoğlu şu yanıtı verdi:

Balımaz aynı zamanda bizim şerefli başkanımız ve Futbol Federasyonu'nun başkanıdır. Transfer, en azından benim açımdan Mert Hakanand'la görüşmem olmadı ama kulüpler arasında görüşmeler oldu. Daha net bir sonuç yok. İşleri seçtik. Orta saha istiyoruz. Bu takımın enerjisini bozmayacak, buraya geldiğinde Ankaragücü'nün ve takımının kıymetini bilen oyuncuları almak istiyoruz. Lincoln uzun süredir sakat ama değerli bir oyuncu. Kulüpler pazarlık yapıyor. Lincoln değerli bir oyuncu ama biraz daha fazla oynayan bir oyuncuysa ben de o tarafta olmayı tercih ederim. Şu anda hiçbir futbolcunun F.Bahçe'yle sözleşme imzalaması söz konusu değil.''

Transfer yasağının kısa sürede kaldırılacağını açıklayan Belözoğlu, "Perşembe gecesinden önce transfer bekliyoruz. -Adana Demirspor maçına oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz ama transfer kolay değil. dedi.

İLHAN PALUT: KUPADA YÜKSELMEK İSTİYORUZ AMA YAPAMIYORUZ

"1-0 olunca iyi oynadık ve gol attık. Ankaragücü golü korumak için değişiklik yaparsa uzatmalara gitmek avantaj olur."

"Kupa serisinde ilerlemek istiyorduk ama başaramadık." dedi.

Maçın son bölümünde kendilerine verilen iki penaltının sorulması üzerine Palut, "Hakem kararını verdi. O da kararın doğru mu yanlış mı olduğuna da bakıyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!