Mobil Bankacılık Krizi: Bank of America Müşterileri Panikte!

Bank of America müşterileri, ABD genelinde yaşanan büyük bir kesintiyle karşı karşıya. Mobil ve ATM hizmetlerine ulaşılamazken, bazı hesaplar boş bakiye gösteriyor.

Bank of America'da yaşanan büyük kesinti, ABD genelinde on binlerce müşteriyi etkiliyor. Mobil bankacılık ve ATM hizmetlerine ulaşılamazken, bazı müşteriler hesap bakiyelerini sıfır görünüyor. Banka yetkilileri ise henüz resmi bir açıklama yapmadı.

ÜLKE GENELİNDE KAPSAMLI KESİNTİ

ABD’nin dev bankası Bank of America, geniş çaplı bir teknik sorun nedeniyle büyük bir kesintiyle karşı karşıya. Mobil bankacılık hizmetleri ve ATM’ler kullanılamazken, bazı müşteriler hesaplarının boş bakiye gösterdiğini bildirdi. Kesinti, Downdetector verilerine göre ABD'nin dört bir yanında hissediliyor.

BÜYÜK ŞEHİRLERDE PANİK

New York, Chicago, Houston, Dallas, Phoenix, Los Angeles, San Francisco ve Seattle gibi büyük şehirlerde yüz binlerce müşteri bankacılık işlemlerini gerçekleştiremiyor. Özellikle mobil uygulamaya erişimde sorun yaşayan kullanıcılar, bakiyelerini kontrol edemediklerini ve bazı hesaplarda bakiyenin sıfır olarak gözüktüğünü aktarıyor.

BANKADAN HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Yaşanan kesinti ile ilgili Bank of America henüz resmi bir açıklama yapmadı. Kesintinin ne kadar süreceği ve ne zaman çözüleceği hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Müşteriler ise sosyal medyada yaşadıkları sorunları paylaşarak, belirsizlikten şikayetçi olduklarını dile getiriyorlar.

MOBİL VE ATM HİZMETLERİ ÇÖKME NOKTASINDA

Downdetector’e göre, kesintinin en yoğun yaşandığı alanlar mobil bankacılık ve ATM’ler. Müşteriler, para çekme işlemlerinin başarısız olduğunu ve hesap bilgilerine erişemediklerini belirtiyorlar. Özellikle önemli işlemler yapmak isteyen kullanıcılar, durumun acilen çözülmesini bekliyor.

BELİRSİZLİK HAKİM

Bank of America müşterileri, hesaplarında beliren bu anormalliklerin neden kaynaklandığını merak ediyor. Bazı müşteriler hesaplarının sıfırlanmış gibi gözüktüğünü ifade ederken, bankanın hızlı bir şekilde bu krizi yönetmesi bekleniyor. Kullanıcılar, bir an önce bankadan resmi bir açıklama ve çözüm talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.