Mobilya Devi İflas Etti! Firma Ürünlerini Adeta Bedavaya Satııyor!

Mobilya sektöründe uzun yıllardır tanınan ve köklü bir geçmişe sahip olan 25 yıllık dev firma, iflas ettiğini açıkladı. Şirket, iflas kararı sonrasında, mağazalarındaki tüm mobilyaları zararına fiyatlarla satışa sunmaya başladı.

25 YILLIK MOBILYA DEVI KAPANMA KARARI ALDI: YATIRIMCI TEKLIFI ÇEKILDI

Özel tasarım mobilyaları ve canlı etkinlikleriyle tanınan 25 yıllık köklü firma, kapanma kararı aldığını duyurdu. Web sitesinden yapılan açıklamada, yatırımcının teklifini geri çekmesi nedeniyle faaliyetlere son verileceği belirtildi.

FİRMADAN KAPANMA AÇIKLAMASI

Wäscherei Mexikoring firması, web sitesinde yaptığı duyuruda, "25 yılı aşkın süredir Hamburg’a mobilya trendleri, parti atmosferleri ve unutulmaz anlar kazandırmanın ardından, Wäscherei olarak kapanmak zorundayız. Bu durum bizi derinden üzüyor," ifadelerine yer verdi.

MAĞAZA DEPO SATIŞI EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Şirket, kapanış süreci kapsamında tüm ürünlerini Eylül ayı ortasında başlatacağı depo satışında zararına fiyatlarla sunacak. Mağazalardaki son fırsatlar, mobilya severler için cazip teklifler sunacak.

GENEL MÜDÜRÜNÜN VEFATI ŞİRKETİ SARSILDI

Firma, büyük zorluklarla mücadele ederken, 18 Nisan'da genel müdür Michael Eck’in ani ölümüyle sarsıldı. Eck'in vefatının ardından şirketin toparlanma süreci beklenenden daha zorlayıcı oldu.

İFLAS YÖNETİCİSİ YATIRIMCI BULUNAMADIĞINI BELİRTTİ

İflas yöneticisi avukat Jennie Best, iflas işlemlerinin amacının şirketin sürdürülebilir bir şekilde yeniden yapılandırılması ve mümkünse ticari faaliyetlerin devamı ya da yeni bir yatırımcı bulunması olduğunu açıkladı. Ancak, yatırımcı bulunamaması nedeniyle mağazanın kapanacağı ve 48 çalışanın iş arayışına gireceği bildirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.