Moldova'dan Sulama Ekipmanları İçin Talep: Türk Üreticileri Aranıyor!

Moldova merkezli bir bitki koruma, gübreleme ve pazarlama çözümleri sağlayan firma, TurkishExporter üzerinden Türk üreticilere sesleniyor. Sulama ekipmanları ve aksesuarları konusunda yeni tedarikçiler arayışında olan firma, geniş ürün yelpazesiyle çeşitli tarımsal ihtiyaçları karşılıyor.

MOLDOVALI İTHALATÇIDAN TÜRK ÜRETICILERE: SULAMA EKIPMANLARI İÇIN TEDARIKÇI ARAYIŞINDAYIZ!

Moldova merkezli bir bitki koruma, gübreleme ve pazarlama çözümleri sağlayan firma, TurkishExporter üzerinden yayınladığı ilanla Türk üreticilerinden sulama ekipmanı ve aksesuarları tedarik etmeyi hedefliyor. Firma, çeşitli tarımsal ihtiyaçları karşılamakla birlikte, şimdi de sulama alanında hizmetlerini genişletme amacında. Yeni tedarikçiler bulma adına çaba harcadıklarını belirten firma, A'dan Z'ye sulama sistemleri ekipmanları için iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

TurkishExporter kurumsal üyeleri, Moldova'dan gelen bu ithalatçı ile doğrudan iletişim kurarak ilan teklifi sunabilirler. Platformu ilk kez kullanacak olan şirketler ise üyelik başvurularını, platformun mobil uygulaması olan Forie üzerinden App Store ve Google Play'den indirerek gerçekleştirebilirler.

MOLDOVA PAZARINA AÇILAN YENİ KAPI: "FORİE DATABANK"

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için Moldova pazarına ulaşmanın yeni bir yolu olan "Forie Databank," Moldova'daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor. Moldova'da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında detaylı bilgilere bu platform üzerinden erişim sağlanabiliyor. Moldova pazarında ticaret yapma veya mevcut faaliyetleri genişletme planları olan şirketler için "Forie Databank" önemli bir kaynak niteliğinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de iflas rekorları kıran iller açıklandı: Ekonomik dalgalanmalar etkisini gösterdi!
Yıldızlar daima yalnız olmak ister! Cihat Aşkın'dan açıklama!
Yeni dönemde banka hesaplarında ilk olarak şu soruyu soracaklar!
2024 ev ve taksit tutarları ne kadar? TOKİ'den açıklama geldi!
SGK Uzmanı 'duyum aldık' dedi: Asgari ücrete ara zam gelecek mi?