Monaco teknik patronu Jardim, Falcao hakkında doğru söylüyormuş

Sezon başında Falcao için Monaco Teknik Direktörü Jardim, “Sakatlığı var. O yüzden oynamıyor” demişti.  Sarı-kırmızılılar bu durumu, “Galatasaray...

Sezon başında Falcao için Monaco Teknik Direktörü Jardim, “Sakatlığı var. O yüzden oynamıyor” demişti.  Sarı-kırmızılılar bu durumu, “Galatasaray’ı istediği için kendini riske etmiyor” diye yorumlamıştı ama Jardim’in dediği doğru çıktı.

Galatasaray’da Radamel Falcao ile ilgili iddiaların ve yorumların ardı kesilmezken, aslında sakatlığını herkesin bildiği ortaya çıktı.

 Skorer'in haberine göre; Sarı-kırmızılılara transfer olmadan önce de sakatlığı nedeniyle Monaco’nun hiçbir maçına çıkmayan Kolombiyalı golcü için hocası Leonardo Jardim, “Ufak bir sakatlığı var. O yüzden oynamıyor” açıklamasını yapıp, bu nedenle forma vermediğini anlatmıştı. Ancak sarı-kırmızılılar, bu durumu, “Galatasaray’a transfer olmak istiyor. Bu yüzden kendisini riske etmek istemiyor” diye yorumlanmıştı. Ancak Paris Saint Germain maçından sonra yaşanan süreç Jardim’i haklı çıkardı.

Fatih Terim’in “Müsait olduğunda oynar!” yorumu

Yaklaşık bir aydır takım arkadaşlarından ayrı kalan, antrenmanlara bile çıkmayan Falcao’nun bu durumuna teknik direktör Fatih Terim’in “Müsait olduğunda oynar!” yorumu getirmesinin kafaları karıştırdığı belirtildi.

Diğer taraftan yine sarı-kırmızılı kulislerde ilginç bir iddia bomba etkisi yarattı. Genel kurul üyeleri arasında konuşulan iddiaya göre, kulüp doktoru Yener İnce, Falcao’nun transferi için olumsuz rapor verdi. İnce’nin Kolombiyalı forvetin durumuyla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlayarak bazı riskler içerdiğini yönetime bildirdiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların buna rağmen transferi gerçekleştirdiği dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek