Montella İle 2. Mağlubiyet Yaşandı!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynadığı iki özel maçta da kaybetti! Milli Takım, sahadan yenilgiyle gitti. Avusturya karşılaşmasında ilk yarıyı 2-1 geride kapatan takım, sonrasında hüsrana uğradı! Milli Takım ikinci yarıda adeta dağıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü Macaristan'a tek golle mağlup olan futbol takımı, dün Avusturya'yı mağlup etti. Milli takım karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 kazandı; İkinci yarıda adeta dağılmalarına rağmen sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldılar.

932 GÜN SONRA 6 GOL ATTI!


Futbol takımı 932 gün sonunda 6 gol attı. 7 Eylül 2021'de Hollanda'da oynanan Dünya Kupası eleme turnuvası G Grubu'nda 6-1 mağlup olan yarım yıldız ekip, mağlubiyetin ardından ortalama 2,5 yıl sahalardan uzak kaldı. O sırada Hollanda'ya 6-1 mağlup olunan maçta teknik direktör Şenol Güneş ayrıldı ve teknik direktörlüğe Stefan Kuntz getirildi.

MONTELLA'DA İKİNCİ MAĞLUBİYET!


12 Eylül'de Japonya ile hazırlık maçı. 2023, milli takım Stefan Kuntz'a katılıyor. Ayrıldılar ve yerine Vincenzo Montella atandı. 3'ü resmi, 3'ü hazırlık olmak üzere 6 maça çıkan İtalyan çalıştırıcı, iki ayda bir oynanan yıldız takımın başlangıcında Avusturya karşısında ikinci yenilgisini yaşadı. Milli takımın başında resmi maç kaybetmeyen Montella, Macaristan ve Avusturya ile oynanan hazırlık maçlarında ise iki yenilgi yaşadı. Montella ve öğrencileri, resmi maçlarında Hırvatistan ve Letonya'yı yenerek EURO 2024'e katılmaya hak kazandı ve Galler deplasmanında gruplarını lider tamamladı. İki hazırlık maçında forvetler sessiz kaldı. Forvet kadrosunda Enes Ünal, Kenan Yıldız ve Can Uzun yer alırken, iki maçta da tek golü kaptan Hakan Çalhanoğlu penaltıdan kaydetti. Özellikle Macaristan ve Avusturya ile oynadığı maçların ilk yarısında pozisyon almakta zorluk çekmeyen Türkiye, bu fırsatlardan ancak birini değerlendirebildi.

İKİNCİ YARI BAŞINDA OYNUYOR!


Milli takım Takım, ikinci yarının ilk dakikalarında her iki hazırlık maçında da skoru kapatamadı. Macaristan karşılaşmasının 47. dakikasında penaltıyı kurtaran Ay-Yıldızlar, Avusturya karşılaşmasının 2. dakikasında elendi. Eşitliğe ulaşan milli takım, ilk periyodun son dakikasında ve ikinci yarının ilk dakikalarında attığı gollerle elendi. Skor 3-1 olunca savunmada gardını kaybeden Türkiye, hücumda fazla etkili olamadı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Kayserispor'u karşısına alacak!
Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
Fenerbahçe'den deprem krizi!
Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!