Montella meydan okudu. Maç sonu resmen çıldırdı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Çekya galibiyetinin peşinden sevinçten çılgına döndü, taraftara üçlü çektirdi. Vincenzo Montella, maçın ardından adeta çıldırdı. İşte Montello'yu çıldırtan sonuç..

Milli takımımız, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yolculuğuna devam ediyor. Ay-Yıldızlı takımımız, F Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup ederek EURO 2024 16. turuna katılmaya hak kazandı.

Maç sonunda milli takımımızda büyük sevinç yaşandı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi takım. Sahadaki kutlamalara teknik direktör Vincenzo Montella da katıldı.

Taraftarlarını yüksek bir galibiyet için stadyuma yönlendiren İtalyan teknik adam, turnuvanın geri kalan kısmı için güven verici sözler söyledi.

İşte Montella'nın açıklamaları:

Milli takım antrenörü Vincenzo Montella, Çek Cumhuriyeti'nin 2-1 EURO 2024 galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte Montella'nın açıklamaları...

Böyle bir başarıdan dolayı Türk milletimiz adına çok mutluyum. Hepimiz adına çok mutluyuz. - Son dönemde gereksiz eleştiriler ve baskılar var. Etkisi oldu elbette. İlk golün atılmaması gerekiyordu, hataydı. Biz genç bir takımız. Turu tamamlayan en genç milli takımız. Bütün bu baskılar hissedildi. Ama herkes adına böyle bir sonuç alabildiğimiz için çok mutluyuz.''

 

''Bu tür turnuvalarda hesaplama yapılmamalı. Ne kadar ilerlerseniz, rakipler o kadar iyi olur. Avusturya'yı zaten biliyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Artık farklı bir turnuva başlıyor.

"Avusturya'yı istiyorduk. Herkesin rövanş maçı yapması beni mutlu ediyor. Ben de. Ama bundan sonra kimin geldiği önemli değil."

"Barış Alper çok iyi bir maç çıkardı. Fizik olarak mükemmel. Sonuna kadar savaşmayacak kimseyi bulamazsınız. Sonuna kadar mücadele edecek bir takımımız var.".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.