Montella, UEFA Milli Takım Teknik Direktörleri Konferansı’na katılım gösterdi

Berlin'deki bir otelde gerçekleşen etkinlik, UEFA Genel Sekreter Vekili Giorgio Marchetti ve Almanya Futbol Federasyonu Sportif Direktörü Rudi Völler'in açılış konuşmalarıyla başladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya'nın başkenti Berlin'de UEFA tarafından düzenlenen 14. UEFA Milli Takım Teknik Direktörleri Konferansı'na katılım gösterdi.

Berlin'deki bir otelde gerçekleşen etkinlik, UEFA Genel Sekreter Vekili Giorgio Marchetti ve Almanya Futbol Federasyonu Sportif Direktörü Rudi Völler'in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılışın ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) genel değerlendirmesi ve teknik-taktik analizine dair bir oturum düzenlendi. Bu oturumda, EURO 2024 Teknik Gözlemcileri Rafael Benitez, David Moyes, Pat Bonner ve Michael O'Neill yer aldı. Daha sonra, UEFA Teknik Eğitim ve Gelişim Direktörü Olivier Doglia ile UEFA Teknik Gözlemcisi Ioan Lupescu moderatörlüğünde, teknik direktörlerin görüş alışverişinde bulunduğu bir forum gerçekleştirildi.

Montella, uluslararası futbol camiasındaki diğer meslektaşlarıyla bir araya gelmenin kendisi için büyük önem taşıdığını belirterek, "Turnuvanın teknik gözlemcileri ve diğer teknik direktörlerle birlikte EURO 2024'ü değerlendirmek oldukça değerliydi. Turnuva boyunca oyun hakkında kapsamlı bir şekilde tartışma fırsatı bulduk. Türkiye'nin turnuvadaki performansıyla ilgili duyduğum övgüler de bizim için gurur vericiydi" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.