Montella'dan Beklenen Arda Güler ve Semih Kılıçsoy Açıklaması Geldi!

Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla oynamasını arzuladığını ifade eden Montella, antrenman ile maç arasındaki farka dikkat çekti ve Arda'nın daha fazla maç deneyimi kazanmasının hem kulüp hem de milli takım için önemli olduğunu vurguladı..

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 26 Mart Salı günü Avusturya ile deplasmanda yapacakları özel maçın öncesinde antrenmanlarını sürdüren takım, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki BVSC-Zuglo kulübünün tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Vincenzo Montella, hazırlık sürecinde olduklarını belirterek, takım olarak mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi. Avrupa Şampiyonası'na katılmak isteyen tüm hocalar ve futbolcular gibi onların da bu hedefe odaklandığını ifade eden Montella, kaleci pozisyonuna da değindi. Montella, 3 kalecinin de oynama konusunda hazır olduğunu vurgulayarak, Altay'ın özellikle Galler ve Almanya maçlarında iyi performans sergilediğini belirtti. Finallere gelindiğinde net bir karar vermek zorunda olduklarını ancak 3 kaleci konusunda içlerinin rahat olduğunu söyledi.

TRT SPOR'a konuşan Montella, Arda Güler'in durumu ve Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla süre almasını istediğini belirten Montella, antrenman ile maç arasındaki farka dikkat çekerek, Arda'nın maç deneyimi kazanmasının hem kulüp hem de milli takım için faydalı olacağını ifade etti. Semih Kılıçsoy'un da çok sevdiği ve beğendiği bir oyuncu olduğunu belirten Montella, uluslararası düzeyde deneyimi az olan genç oyuncuların gelişimlerine refakat etmenin önemine vurgu yaptı. Semih'i A Milli Takım'a çağırarak ona bu deneyimi yaşatmak istediğini söyleyen Montella, Semih'in potansiyeline inandığını ve onun için burada olduklarını ifade etti. Montella, Semih'in Ümit Milli Takım'da çok fazla oynamadığını ancak onun için A Milli Takım'a çağırmanın bir adım olduğunu ve önemli bir mesaj olduğunu dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, gelecek sezon için oldukça yoğun bir programla karşı karşıya olacak
Süper Lig'de Lider Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kritik Haftalara Giriyor!
Mbappe, PSG'den ayrılacağını duyurdu
Bu hafta hangi maçlar var? İşte bu haftanın programı!
Arda Güler, U14 Milli Takımı'nı Motive Ediyor: Madrid'de Özel Ziyaret