Montella'dan galibiyet ifadeleri: "Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor"

Uluslar B Ligi'nde Türkiye, İzlanda'yı 4-2 yenerek gruptaki liderliğini 10 puanla devam ettirdi. A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella, galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uluslar B Ligi'nde Türkiye, İzlanda'yı 4-2 yenerek gruptaki liderliğini 10 puanla devam ettirdi.

A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella, galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

''TÜRK YÜREĞİYLE OYNAMALARI BENİ GURURLANDIRIYOR''

Montella, "Takıma geldiğimden beri en keyif aldığım galibiyetlerden bir tanesi. Çok keyif aldım. Neden bu kadar çok mutluyuz? Çünkü şartlara baktığımızda bizi çok geri atabilecek şartlar vardı. Paslarımız %90 isabetli, diri taraf bizdik. 24 şutumuz var, 4 gol attık. Bu şartlarda galibiyet almak. Bizden önce İzlanda'ya 3 gol atmış bir milli takım var. Biz 7 gol attık. İzlanda takımı son Karadağ ve Galler maçında 10 ve 8 şut gördü kalesinde, biz iki kat attık. Şu an ikinciliği garantiledik fakat birinci olmak istiyoruz.

Önümüzde Galler maçı var ve ona odaklanacağız. Futbolcularımızın Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor. 4 tane farklı futbolcuyla 4 gol attık. Takım ruhunun öne çıkması ve organizasyonun ön plana çıkması bu neticeleri doğuruyor. Hedefimize yaklaşıyoruz. A Ligi'ne gitmek istiyoruz. Doğru yoldayız," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.