Montella'dan korkutan Arda Güler açıklaması geldi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçı öncesi Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklama endişe yarattı. Montella açıkladı, yer yerinden oynadı! Korkutan Arda Güler açıklaması Montella ile gün yüzünde..

Milli takımın sorunu ise yarın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz ile karşılaşacak olan Arda Güler'di. Teknik Direktör Vincenzo Montella, bugünkü basın toplantısında genç yıldıza karışık sözler söyledi.

İtalyan çalıştırıcı, şunları söyledi: "Arda'nın şut yüzdesi çok yüksek. Golü görür görmez gol atmayı ümit edebiliriz. Bu tür oyuncuları yönetmek benim için zor değil. Arda'da çok az yorgunluk belirtisi görüldü. Yarın 11'de mi yoksa daha sonra mı ayrılacağına birlikte karar vereceğiz. Maalesef İrfan Can takımda yok. Arda Güler'in Portekiz karşısında forma giyip oynayamayacağına ilişkin bu sözlerinin ardından "Diğer oyuncularımız da takımda, hazırlar" dedi.

Montella maçla ilgili ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

"Oyun stratejimizi ve takım ruhumuzu ön planda tutacağız. Gücümüzü kullanarak görevi devralmalıyız. Sabırla ve uyum içinde çalışarak oyunumuzu ortaya koyacağız. Hedefimiz Portekiz'de de topu kontrol etmektir. "Topla daha iyi bir bağlantı kurmalıyız.

"Portekiz'e karşı daha önceki başarısızlıklarımızı unutmalı ve sadece yarına odaklanmalıyız. "Gerçekçi olmalıyız ve odağımızı ve irademizi kaybetmeden savaşmalıyız."

"Savunmada daha sert olmamız gerekiyor ve bu da forvetlerimizle başlıyor. Savunmanın başarısından sonra hücum yeteneğimizin farkına varıyoruz. "Gürcistan'a karşı oynadığımız maçta 12 galibiyet aldılar. 22.

"Ronaldo'nun yeteneği yadsınamaz, bir sezonda 50 gol atabilir. - Onun gibi bir oyuncuya sahip oldukları için maç zor geçecek.

Portekiz basınının sorusuna yanıt:" Türkiye yarın Portekiz'e karşı sahada hangi taktiği uygulayacak?" "(Gülümsüyor) Sanırım seni Martinez gönderdi? Biz sıkı oynadığımız sürece rakip her dizilişi seçebilir. "Zayıflıklarını biliyoruz ve bunları avantaja çeviriyoruz."

"Rakip antrenörünün yorumlarını okudum ve ona saygı duyuyorum. Ülkemizde ofansif oynamadığımızı söylemesi tuhaf. Rakip antrenörün hücum gücümüzü övmesi beni mutlu ediyor. "Yapabiliriz' gitme Düşman için boş bir yer."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.