Montella'dan Macaristan Maçı’nın Ardından Hakan Çalhanoğlu Açıklaması!

Montella, Macaristan maçının ardından memnuniyetini dile getirdi. Performanstan övgüyle bahsederken, Hakan Çalhanoğlu'nun başarısını vurguladı. Avusturya maçında kadroda değişiklik olup olmayacağı ise merak konusu.

Montella'nın Budapeşte'deki maç sonrası yaptığı açıklamalar, takımın performansından duyduğu memnuniyeti ve Hakan Çalhanoğlu'nun başarısını vurgularken, Avusturya maçında olası kadro değişikliklerine işaret ediyor.

Vincenzo Montella, başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Genel performanstan memnun olduğunu belirten Montella, Macaristan’ın son maçlarına göre çok az fırsat verdiklerini ifade etti. Galler maçına göre sahada daha iyi duran bir takımları olduğunu söyledi ve çok tempolu geçen bir maç olduğunu vurguladı. Maçın sonucunun kötü bir pozisyondan doğduğunu belirten Montella, çok fazla gol kaçırdıklarını ve bunun futbolda olabileceğini dile getirdi.

Hakan Çalhanoğlu'nun performansıyla ilgili bir soruya ise Montella, Hakan'ın olgun bir futbolcu olduğunu ve muazzam bir yeteneğe sahip olduğunu belirtti. Eleştiri gelirse bunu anlayamayacağını söyledi. Ancak, Hakan'ın 83. milli maçına çıkarak Hamit Altıntop'u geçtiği bilgisini öğrenmediğini belirtti ve bunu bilseydi oynatmayacağını espriyle karşıladı.

Avusturya maçında ilk 11'de büyük bir değişiklik beklenip beklenmeyeceği sorusuna ise Montella, futbolcularının fiziksel durumunu değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Herkesin oynamayı hak ettiğini söyledi ve geçmişte lider olarak bir şampiyonaya gitmelerinde emeği olan oyuncuların hepsinin bu şansı hak ettiğini vurguladı. İyi bir değerlendirme yaparak kararlarını vereceğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Pendikspor Maçı Öncesi Yoğun Hazırlıklarda: 8 Oyuncu Sarı Kart Cezası Sınırında!
Beşiktaş, Rey Manaj İçin Sivasspor'la Görüşmelerde: Transfer Bombası Patlıyor!
Fenerbahçe'de Başkanlık Heyecanı: Aziz Yıldırım'ın Talimatı ve Ali Koç'un Belirsizliği
Michy Batshuayi: Fenerbahçe'den Leeds United'a Transfer Yolunda
Fenerbahçe, gelecek sezon için oldukça yoğun bir programla karşı karşıya olacak