Montella'dan Sivasspor'a Ziyaret

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'de Sivasspor - Başakşehir FK maçının ardından Sivasspor’u ziyaret etti. Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir araya gelen Montella, Türk futbolunun geleceği ve altyapı yatırımları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Sivasspor ile Başakşehir FK arasındaki karşılaşmayı izledikten sonra, bu sabah Sivasspor’un tesislerini ziyaret etti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Montella, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde bir araya geldi. 

Görüşmede, milli takımların durumu, Süper Lig’in gelişimi, Sivasspor’un mevcut durumu ve Türk futbolunun geleceği üzerine fikir alışverişi yapıldı. Bülent Uygun, ziyaretin anısına Montella’ya Sivasspor logosunu taşıyan el işçiliği bir tabak ve kendi yazdığı kitabı hediye etti. 

Montella, devam eden sezonda Sivasspor’a başarılar dilerken, Uygun da A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi mücadelesi ve önümüzdeki yıl başlayacak 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için başarı dileklerini iletti. Ziyarette Montella’ya A ve U21 Milli Takım İdari Müdürü Mert Tuncay da eşlik etti. Bu buluşma, Türk futboluna yönelik önemli bir iş birliği ve destek mesajı olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.