Morata'dan Beklenmedik Hamle: Fenerbahçe Taraftarları Heyecanlandı!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yaparken transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun hedeflediği isimler arasında yer alan İspanyol forvet Alvaro Morata, Sarı-Lacivertlilerin radarında bulunuyor.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun belirlediği isimler üzerinden görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, uzun süredir İspanyol forvet Alvaro Morata ile ilgileniyordu.

Atletico Madrid'de forma giyen 31 yaşındaki futbolcudan akşam saatlerinde dikkat çekici bir hamle geldi. Morata, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun sosyal medya paylaşımını beğendi.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'deki ilk idman günü öncesi takım otobüsünden yaptığı "Sahada olmak için sabırsızlanıyorum" paylaşımı, birçok beğeni alırken, eski öğrencisi Alvaro Morata da bu paylaşıma beğeni bıraktı.

2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Atletico Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol santrforun serbest kalma bedeli 12 milyon euro olarak belirtiliyor.

Kariyerinde Real Madrid, Juventus ve Chelsea gibi büyük takımlar bulunan tecrübeli forvet, geçtiğimiz sezon La Liga'da 32 maça çıkarak 15 gol kaydetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.