Motorin Fiyatlarında Geceyarısından İtibaren İndirim!

Geceyarısından itibaren geçerli olacak, motorin litre fiyatına İstanbul'da 1 lira indirim! Ankara ve İzmir'de de fiyatlar düşüyor. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar şirketlere ve şehirlere göre değişiklik gösterebilir.

Geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde, motorin litre satış fiyatlarına yönelik yapılan 1 lira indirimin duyurulmasıyla birlikte, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yakıt fiyatlarında düşüş yaşanacak. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti çerçevesinde şirketlere ve şehirlere göre değişiklik gösterebilir.

Geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde, motorin litre satış fiyatına 1 lira indiriminin geleceği duyuruldu. İstanbul'da, mevcut ortalama litre fiyatı 42,98 lira iken indirim sonrası 41,98 liraya düşecek. Ankara'da benzer şekilde, litre başına 43,82 lira olan fiyat 42,82 liraya gerileyecek. İzmir'de ise 44,04 lira olan litre fiyatı 43,04 liraya inecek. Ancak belirtilmelidir ki, dağıtım firmalarının fiyat politikaları, rekabet ve serbesti kapsamında değişkenlik gösterebilir, bu nedenle fiyatlar şirketlere ve şehirlere göre hafif farklılık gösterebilir.

Motorin fiyatlarında yapılan indirim, tüketiciler için yakıt maliyetlerinde rahatlama sağlayacak ve günlük yaşam harcamalarını olumlu yönde etkileyecek. Yolculuk ve taşımacılık gibi sektörlerde de maliyetlerin azalması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tanınmış bir cips markasına yönelik rekabet soruşturması başlatıldı
Migros ve Macro Center'da bulunan o çikolatada tehlike: Acil toplatılma kararı!
BIST 100 endeksinde 77 hissenin değeri düştü!
Yeni araç alma ve kiralama yok
Döviz Kuru Dalgalanmalarında Neler Değişti?