Motorlu araçları o da ustalıkla kullanıyor... Kenan Sofuoğlu'ndan oğluna övgü: Zayn gibisi dünyada yok

Kenan Sofuoğlu, 'Onun gibi bir çocuk dünyada yok' dediği oğlu Zayn’la birlikte Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu. Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, tüm motorlu araçları ustalıkla kullanan 4 yaşındaki oğlu Zayn için aldığı eleştirilere yanıt...

Şampiyon motosikletçi oğlu Zayn’ın yaşamını tehlikeye attığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Sofuoğlu, Zayn araç kullanırken tüm güvenlik önlemlerini aldığını söyledi.

Kenan Sofuoğlu, “Bana haksızlık ediyorlar, bilseler kendilerinden utanırlar. Hayat 2-3 dakikalık bir videodan ibaret değil. Ben o videoları çekerken tüm önlemleri alıyorum. Normal hayatta trafikte başımıza bir şey gelme olasılığı çok daha yüksek.” şeklinde konuştu.

Kenan Sofuoğlu, Zayn ile ilgili korkularını da itiraf etti:

"Zayn çok güven veren bir çocuk değil. Onu hep kontrol etmem lazım. Yakında arabaların anahtarlarını saklayacağım. Çünkü kullanamadığı motorlu taşıt yok.

Bıraksan buradan Avrupa’ya kendi gider, o yüzden bunu biraz zapt etmemiz lazım. Arabayı garajdan alır, şarjdan çıkarır. Desem ki ‘Zayn, al şu anahtarı markete git gel’, gider gelir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Boynuna halka sıkışan kirpi itfaiyeye sığındı
Zeynep ve Volkan Demirel çiftinden kötü haber
Meteoroloji’den iki bölgeye sağanak uyarısı
Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!