Motorsikletlilerin durdurulduğu ve küfür edilerek silah çekildiği olay yine gündemde

3 yıl önce de böyleydi şimdi de böyle...2016 yılında gerçekleşen olayda motorsikletli bir grup makam aracını sürenlerle bir sorun yaşıyor. Bunun üzerine otomobildekiler camı açarak sağa çekmeleri yönünde bağırıyor ve...

3 yıl önce de böyleydi şimdi de böyle...

2016 yılında gerçekleşen olayda motorsikletli bir grup makam aracını sürenlerle bir sorun yaşıyor. Bunun üzerine otomobildekiler camı açarak sağa çekmeleri yönünde bağırıyor ve önlerine kırıyor. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüşüyor. Arabadan inenler ise durmadan küfür ederek ve darp ediyorlar motorcuları.

DEĞİŞEN DURUM, KORUMALARIN SÜRÜCÜ YERİNE AVUKAT DÖVMESİ

Bu görüntüler esnasında küfür eden adamın ve tehditler savuran adamın belinde silah olduğu görülüyor. Arkasındaki adamın ise aracın bagajından uzun namlulu bir silah çıkardığı gözlemleniyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirdiği korumalardan olduğu öne sürülen kişilerin ise bu yaptıkları 3 yıl önce büyük bir olay olmuştu. Görüntülerin tekrar paylaşılmasıyla yine gündem olan olay pek çok kişi tepki gösterdi.

Bu durum akıllara "3 yıl önce böyleydi şimdi daha kötü. Değişen tek durum, eli silahlı korumaların motorsiklet sürücüsü yerine avukat dövmeleri" oldu.

işte sosyal medyadan olaya gelen yorumlar;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı