Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Haraketler; 101.279₺ Ceza !

Hatay'da düzenlenen asker uğurlama konvoyunda trafiği tehlikeye atan 8 motosikletliye ağır ceza! Akrobatik hareketleriyle dikkat çeken sürücülere toplamda 101 bin 279 lira para cezası kesildi.

Hatay'da, asker uğurlama konvoyunda trafiği tehlikeye atan 8 motosiklet sürücüsüne ciddi cezalar kesildi. Dörtyol ilçesinde gerçekleşen olayda, 13 Ocak akşamı motosikletli bir grup, asker uğurlama konvoyu oluşturarak trafiği tehlikeye düşürecek şekilde hareket etti.

Konvoydaki 8 motosiklet sürücüsü, akrobatik hareketler yaparak tehlikeli bir şekilde trafiği işgal etti. Bu olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin yayılmasının ardından Hatay Emniyet Müdürlüğü, sorumluları tespit etmek ve gereken cezai işlemleri başlatmak üzere harekete geçti.

Belirlenen 8 motosiklet sürücüsüne, "trafiği tehlikeye düşürme ve çevreye rahatsızlık verme" suçlarından toplamda 101 bin 279 lira para cezası kesildi. Bu adım, trafiği tehlikeye atan ve çevreye rahatsızlık veren bu kişilerin sorumluluklarını yerine getirmemeleri durumunda ciddi yaptırımlarla karşılaşacaklarını gösteriyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve