Mourinho, Acun Ilıcalı ve Ali Koç'tan 3'lü zirve!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Teknik Direktör Jose Mourinho, önemli bir yemekli toplantı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Teknik Direktör Jose Mourinho, yemekli bir görüşme gerçekleştirdi. Bu buluşmada, Mourinho'nun takım durumu ve oyuncu performansları hakkında düşüncelerini paylaştığı bildirildi.

Fenerbahçe, milli aranın ardından Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Tv 100'ün haberine göre, Mourinho, toplantıda Mert Müldür'ün üst üste maç oynaması nedeniyle performansından memnun olmadığını ve sakatlığı bulunan Bright Osayi-Samuel'in dönmesini beklediğini ifade etti.

Mourinho'nun ayrıca Filip Kostić'i sol bekte kullanmayı planladığı ve Jayden Oosterwolde'yi stoper pozisyonuna çekerek bu değişikliği yapacağı aktarıldı.

Orta sahada yeni transfer Sofyan Amrabat'tan memnun kalan Mourinho, Sebastian Szymanski'nin performansına rağmen onu vazgeçilmez olarak gördüğünü belirtti. İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in az süre almasıyla ilgili rahatsızlık duyduğunu da dile getiren Mourinho'nun, bu konuyla ilgili milli ara sonrası adımlar atacağı ifade edildi.

Mourinho'nun, forvette Edin Dzeko ve Youssef En-Nesyri'ye dönüşümlü forma vereceğini ilettiği ve "Paniğe gerek yok, her şeyi kontrol altına alacağım" dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.